QUI SOM  

Cartograma 2012 és una empresa de serveis cartogràfics dirigida per Llicenciats en Geografia i Tècnics en Cartografia i SIG amb amplia experiència professional adquirida en empreses nacionals i estrangeres. Tant en suport paper com en format digital, i gràcies a la nostra aposta per les noves tecnologies, a Cartograma 2012 podem fer front a tota mena de projectes i estudis de caire cartogràfic i geoespacial.


EXPERIÈNCIA CONTRASTADA

Disposem d'un immens fons cartogràfic digital de la Península Ibèrica i de gran part d'Europa, cartografia que actualitzem constantment per oferir un producte precís i de qualitat. Com a exemple del nostre treball i trajectòria cal dir que som els autors dels plànols urbans d'Espanya i Portugal editats per la multinacional Michelin, el prestigi de la qual ens avala.


A QUI ENS ADRECEM

La nostra empresa té una dilatada experiència en proporcionar una àmplia gamma de serveis cartogràfics i solucions innovadores a clients de tots els sectors i amb diferents pressupostos. Treballem per a ajuntaments i organismes públics, editorials, impremtes, companyies turístiques i empreses de distribució de souvenirs turístics, empreses de màrqueting i publicitat, de transport i logística, immobiliàries, i en general per a tot tipus d'organitzacions que apliquen la variable geoespacial a la seva presa de decisions.


Contacti amb nosaltres i li farem arribar un pressupost sense compromís.